At vælge den rigtige lånets løbetid for dig

Din personlige situation vil afgøre den bedste slags lån for dig. Ved at spørge dig selv et par spørgsmål, du kan hjælpe smalle din søgning blandt mange valgmuligheder, og opdage, hvilke lån der passer dig bedst. Forventer du dine finanser til overgangen de næste par år? Er du planlægger at bo i dette hjem for en lang periode? Er du fortrolig med tanken om en skiftende pant betalingsbeløb? Ønsker du at være fri for realkreditlån gæld, som deres børn tilgang college alder, eller som du forberede sig til pensionering? I betragtning af disse faktorer vil hjælpe dig med at afgøre den bedste lånets løbetid for dig.

Kende forskel

På sigt af de lån, som du tager ud bliver antallet år, som du vil tilbagebetale lånet. De mest almindelige udtryk er 15 år og 30 år. Hvis dette lån har en “ballon” betaling, vil lånets løbetid være kortere end antallet år til at amortisere lånet. For eksempel vil et lån med en 5-årig periode afskrives over 30 år har den samme månedlige betaling som et 30-årigt lån med den samme rente. Forskellen er den 30-årige lån vil have lige store ydelser i 30 år. 5-årigt lån vil have lige store ydelser for 5 år og derefter en meget stor, eller ballon, betaling af restbeløbet.

Sammenligne lån blandt långivere

Først, udtænke en tjekliste for oplysninger fra hver låneinstituttet. Du bør omfatte virksomhedens navn og grundlæggende oplysninger, type realkreditlån, minimum ned betaling kræves, rente og punkter, lukning omkostninger, lån behandlingstid, og om forudbetaling er tilladt.

Tale med virksomheder telefonisk eller personligt. Sørg for at kalde hver långiver på listen den samme dag, da renten kan svinger dagligt. Ud over at gøre din egen forskning, Søg en långiver med adgang til en database af långiver og lånemuligheder. Selvom din långiver kan primært være tilknyttet en bestemt låneinstituttet, kan han eller hun også være i stand til at foreslå en række forskellige långiver muligheder til dig.

Skøn citater

Hvis du shopping for et lån tilbud, vil du forsøger at få et estimat, der viser alle gebyrer betalt før lukning, alle lukke omkostninger og eventuelle escrow omkostninger du vil støde på når de køber et hjem. Långiver skal levere det inden tre dage efter din ansøgning, således at du kan foretage præcise domme, når shopping for et lån.

Ved dit ansvar som en køber

For at sikre, at du ikke falder offer at lånet svig, skal du sørge for at følge alle disse trin, som du ansøger om et lån:

Sørg for at læse og forstå alt før du underskriver.

Nægte at underskrive nogen tomme dokumenter.

Må ikke købe ejendom til en anden.

Ikke overdrive din indkomst.

Ikke overvurdere, hvor længe du har været ansat.

Ikke overdrive dine aktiver.

Præcist rapportere din gæld.

Ændre ikke din indkomst selvangivelser for nogen grund.

Angiv ikke falske Co-låntagere på din låneansøgning.

Vær sandfærdig om din kredit problemer, fortid og nutid.

Være ærlige om deres hensigt at besætte huset

Angiv ikke falske dokumentation.

Skal du overveje din økonomiske situation så grundigt som muligt før du ansøger om et lån. Hvis du er bekymret, du ikke vil være råd til at betale lånet i fremtiden, tag sig tid til at sørge for at du kan gøre ordninger for betalingerne, før du anvender.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt: