De fem kraftfulde værktøjer bruges af folk der tjener over en million om året i hjemmet virksomheder

I min erfaring med hjem virksomheder har jeg været heldig at være omkring en masse af succesfulde mennesker, som virkelig kunne hjælpe mig med min egen succes. Grunden til at jeg sprang ud af en arbejdsdag verden til den hjem baseret virksomhed er fordi jeg vidste, at hvis jeg fandt en person, der virkelig gjort penge de hævder er muligt, så jeg vidste, jeg kunne gøre det.
Jeg var i stand til at møde mennesker personligt inden for de første par uger af min introduktion, der tjener seks tal hver måned konsekvent. Jeg var også så heldig, at de ikke ønskede at holde det en stor mysterium om, hvordan det blev gjort. Han delte med mig hvad nøglerne til succesen var.
Jeg tror, at ved at give tilbage her i denne artikel og giver dig dem nøgler at jeg vil opbyggelige hele hjemmet baseret business industri. Jeg mener også, at ved at hjælpe andre, jeg igen vil blive hjulpet. Faktisk, før jeg begynder med værktøjerne, jeg ønskede at gentage, hvad jeg sagde i en af mine tidligere artikler.
Hvorfor laver du dit hjem virksomhed? Tage en anden, som om jeg er lige her, bare mig og du… er, at det? Du vil bare flere penge? Hvad for? Ikke bare sige, du ønsker at rejse. Gå kigge rundt på nettet og hente nogle steder og pris dem ud. Så vil du have en idé om hvor mange penge du har brug for og har et klart mål. OK, videre til værktøjerne.
Den første ting, som alle de succesfulde mennesker jeg har kendt har til fælles er, at de er studerende for personlig udvikling. Har du nogensinde mødt nogle virkelig højt op folk? De har en bestemt gnist eller kvalitet. Du ønsker blot at komme om bord på hvad det er, de gør. Alle dem jeg har kendt bruge omkring 30 minutter dagligt i et eller flere af følgende: læsning klassiske bøger om voksende din sind, spirituel hengivenhed, journalisering, eller lytte til lydbøger. Du kan ikke have, hvad disse mennesker har samtidig være ing den person du er (jeg antager du har din seværdigheder indstillet højere end hvor du i øjeblikket er).
Du skal være-kommer noget anderledes end du er i dag. Jeg plejede at tænke, at hvis jeg kun havde en multi seks tal indkomst, så jeg ville gøre alle disse ting dem folk gør og jeg ville være nogen! Have–være. De mennesker, jeg mødte på min rejse fortalt mig jeg havde det baglæns. Du skal være den person, du ønsker at være og gøre de ting, de gør, så du kan have, hvad de har. Være-gøre-have.
Det betyder konkret er, at i dit sind du skal har allerede opnået mål af de store indtægter. Du skal handle sådan person når du møde nye mennesker, gå til uanset hvilken form for præsentation din virksomhed gør eller kalde folk på telefonen. Du skal træffe beslutningerne disse mennesker gør. Dig bruge nogle penge på markedsføring af din virksomhed eller købe en TV? Vil du lytte til din svoger, der siger, det ikke er en rigtig virksomhed?
For at hjælpe dig med at være nogen forskellige vi have den anden værktøj: daglig meditation og visualisering. Du skal billedet igen og igen i dit sind at dag eller tid, når du har opnået dit mål. Tillad dig selv at drikke i duften og fornemmelsen af den nye BMW. Billede ejendomsmægler rakte dig nøglerne til din drømmebolig.
Du vil få, hvad du fokuserer på. Din underbevidsthed vil prøve og levere, hvad det er du mener om hele dagen. Alternativet ville være at din hjerne ville være i form af en konflikt, og man skulle tro du igangværende halvtosset.
Det tredje redskab er egentlig ikke et værktøj, men det er en integreret del af billedet. Indkomst producerer aktivitet hver dag. Hvis din virksomhed indebærer at få på telefonen, skal du gøre det Penge vil ikke falde ud af himlen. Hvis din virksomhed indebærer gonna folks huse, skal så du gøre det. Du ikke gonna gøre penge surfing eBay, organisere dit skrivebord, eller chatte med folk allerede i din virksomhed.
Den fjerde værktøj masterminding med andre ledere. Medmindre du er utroligt sjældne, nødt du til at være i miljøet af mennesker, der hvor du ønsker at være. Jeg har hørt det så mange gange: tage indkomsterne for de fem nærmeste venner du har og gennemsnitlig dem – din indkomst vil være temmelig tæt på!
Et hundrede år siden, som Edison, Firestone, Carnegie og mennesker der bruges til at mødes hvert år til bare at være sammen. Der er i bestyrelsen for din virksomhed? At skræmme dig? Det bør! Opsøge succesfulde mennesker uanset hvad gå af, ligesom de er fra, uanset om de selv har penge (dvs. præster, fremtrædende frivillige, mennesker overvandt handicaps, osv).
Den femte værktøj er at dyrke forventning om lederskab. Være leder! Folk vil ikke følge dig hvis du venter for noget til at ske. Hvis du er proaktiv en, der har mål og visionen, vil folk følge dig. Du vil blive uimodståeligt tiltrækkende for dem på telefonen eller i et møde. Da du møde mennesker og du søger for at opbygge din forretning, skal du være leder de leder efter!
Hvis du er konsekvent og vedholdende i alle disse du vil blive ustoppelig! Gå få ’em!
Copyright 2005 Ron LeBlanc