Hvad du skal vide, før du kopierer kontrakter fra internettet

Kopiering kontrakter fra internettet er lidt ligesom iført din gamle fætter traditionelt kjoler… for at gå ind i abee’s nest (et upassende billede, jeg kender): Ja, du er “dækket,” men stilen er forældet og de normalt ikke passer dig godt. Plus, de vil ikke give dig beskyttelse du har brug for din bestemt formål.
De fleste små virksomheder har råd til ikke Versace af kontrakter, og helt ærligt, det er ofte ikke nødvendigt. Nogle gange, vil Kmart gøre pænt. Men når du downloader noget gratis, det er normalt værd hvad du har betalt for det. Internet kontrakter skal være bødet og ændret for at gøre sikker på, de passer virkelig, hvordan du ønsker at gøre forretninger. Men hvis du har begrænset erfaring i at lave tøj, risikerer du at have tøjet optrævle i sømmene, hvis du forsøger at gøre det selv.
Af hensyn til spare penge, har du hentet en freebie kontrakt fra internettet. Men det er ofte hvad du ikke kender- og hvad er ikke inkluderet i den dokument -, der kan såre dig. Internet kontrakter kan være nyttige ressourcer til at identificere spørgsmål for dig at tænke over, men er normalt ikke gennemtænkt, eller er de skræddersyet til behovene i din bestemte virksomhed. Hvis en aftale ikke er udarbejdet i din favør, kan det ikke give dig, fleksibilitet og beskyttelse, som du virkelig har brug for fra din forretningsforbindelser.
For eksempel, kender jeg virksomhedsejere, der har dannet selskaber med begrænset ansvar (LLCs) og har hentet deres ejeraftaler fra internettet. Når “Jemma” fik hendes fra en freebie Internet site, det så længe nok og omfattende nok, så hun og hendes medejer (hverken hvoraf er advokater) underskrevet den. Fire måneder senere, ønskede Jemma at flytte til en anden medlemsstat til at rumme hendes mands karriere; Plus lært Jemma, at hun var gravid. Så var tiden ret til overgangen til hendes nye fase af livet. Men hendes LLC aftale kun tillod hende at forlade virksomheden (1) hvis hun var døde (som hun ikke havde) eller (2) så længe hendes medejer aftalt (som hun gjorde ikke). Kort sagt, havde Jemmas aftale ingen meningsfuld “exit strategi.” Og Jemma vidste ikke, at disse var blandt de spørgsmål, hun havde brug for at fokusere på at skabe og underskrive en sådan aftale. Der var en lang række ting, som LLC aftale ikke indeholder, såsom hvordan man skal behandle klienten basere th! på hver ejer bragt til virksomheden, hvordan til at placere en dollarværdien på den intellektuelle ejendomsret, der hver ejer bidraget og hvordan til at forlade virksomheden opstår liv ændringer (undtagen Jemmas død). Gittes aftalen dækker ikke nogen af disse spørgsmål. I lyset af et harmdirrende forretningspartner og en utilstrækkelig aftale, Jemma fandt hun stirre ned Tønder (1) en langvarig og bekostelig retssag til at opløse virksomheden eller (2) en mindre dyre (men dyrere end det skulle have været) måde at komme ud sig fra hendes forretningspartner.
Noget lignende kan ske med selv den simpleste af kontrakter med dine kunder. Download fra internettet alle du gerne, men erkender, at det dokument, du kopierer (1) ikke måske afspejler de seneste ændringer i loven (hvordan vil du vide? -Spørg en advokat!); (2) maj indeholder bestemmelser, som er skadelige for din virksomhed (eller udelade dem, der kunne hjælpe dig), og (3) kan ikke korrekt afspejler, hvordan du ønsker at gøre forretninger med dine kunder. Internet kontrakter kan hæve nogle af de vigtige spørgsmål, uden tvivl. Men de nødvendigvis beskæftige sig ikke med de specifikke spørgsmål om din situation. Kort sagt, når du henter fra internettet: “one size fits all” betyder normalt, at “one size ingen fits.”
Hvordan man kan undgå denne faldgrube: ideelt set ved at arbejde med en advokat, der virkelig forstår juridiske spørgsmål som små virksomheder står overfor. Selv om nogle iværksættere kan forsøge at spare med en gør det selv-tilgang, de ofte ende med at koste sig mere fordi de ikke er uddannet, som advokater, at få øje på de spørgsmål og problemer, der kan skade dem. Tid på at finde en advokat, der opfylder dine behov er en af de bedste investeringer, du nogensinde vil gøre i vækst i din virksomhed. Find ud af mere om, hvordan til at ansætte og arbejde med advokater – og holde dine omkostninger nede – ved at lytte til den gratis audio klasse anvendelig igennem ved hjælp af din advokat, kan du begynde at gøre smart beslutninger, der vil beskytte din virksomhed og spare dig for penge!