Outsourcing-en positiv holdning til små virksomheder

Outsourcing er strategisk brug af eksterne ressourcer til at udføre aktiviteter traditionelt håndteres af interne medarbejdere og ressourcer. Ejere af små virksomheder kan outsource ikke-kerneopgaver til specialiserede og effektive serviceudbydere. Det kræves af virksomheder til at ansætte særlige entreprenører for bestemte typer af arbejde eller til at opfylde de krav lagt frem ved pludselige ryk i arbejdsbyrden. For nylig, udviklingen i partnerskab med virksomheder, hvis evner supplerer deres egen at give dem adgang til ressourcer, der var ud over deres individuelle rækkevidde er kommet op. Forskellen mellem simpelthen underleverance og outsourcing er, at outsourcing indebærer engros omstrukturering af corporation omkring kernekompetencer og eksterne relationer.

Som følge heraf er der opstået en ny klasse af dygtige iværksættere – den virtuelle assistenter.

Hvad er en virtuel assistent?

En virtuel assistent (VA) er en selvstændig iværksætter at levere administrative, kreative og tekniske tjenester. Udnytte avancerede teknologiske former for kommunikation og data levering, bistår en professionel VA klienter i hans/hendes fagområde fra sit eget kontor. En VA fuldender dine projekter ved hjælp af hans eller hendes eget udstyr, og udfører arbejde via e-mail, fax, telefon og postvæsenet. Derfor, placeringen af din VA er ikke vigtigt. Dette giver dig en frihed til at lede efter fagfolk bedst passer til dine behov, der er placeret hvor som helst på kloden. Da de er betalt kun for tid på opgaven, virksomheder kan ansætte flere VAs i spredte placeringer og har 24-timers support–betaler langt mindre end en medarbejder eller midlertidig ville koste for en sådan omfattende bistand.

De tjenester, der tilbydes af hver VA varierer afhængigt af hans/hendes færdigheder. Listen over tjenester omfatter generelle administration services, database og hjemmeside udvikling, grafisk design, Internetforskning, salgssupport, præsentation forberedelse, telefonpasning, bill betalinger, rejsearrangementer, bogholderi, desktop udgivelse, computer uddannelse, medicinsk/juridiske transskription… listen er endeløs! Ikke alle VAs tilbyder alle disse tjenester. Dog ved at være en del af VA netværk, kan din VA sikre kundetilfredshed ved en kvalificeret VA Hvis din VA ikke kan fuldføre din opgave, vil han/hun finder en anden VA, der kan.

Hvorfor outsource arbejde til en VA?

Den primære fordel ved outsourcing økonomisering da VA kan gøre det billigere. VAs kun afgift for faktiske tid arbejdede.

Af outsourcing til en VA snarere end ansætte en kontorassistent, behøver du aldrig at betale beskæftigelse forsikring, feriepenge, sygedagpenge, eller bidrage til pensionsordninger og worker’s kompensation.

En VA har sin egen hardware, software, uddannelse, osv. dermed reducere din investering i selskabskapital. Så er der ingen slitage på dit kontorudstyr eller behov for specialudstyr.

Engagerende en VA giver dig tid, så du kan gøre, hvad du er bedst. Du kan fokusere på at levere den højere værdi og service til dine kunder.

Som dygtige VAs er valgt til at udføre bestemte opgaver, kan de gøre det bedre, da de gør det hele tiden. Det er deres forretning.

Ligesom du, VAs er iværksættere og forstå behovene i virksomheder i dag, at sikre succes for deres kunder. VAs værdi hver klient; Det er på grund af disse klienter at tyverialarmen kan sikre succes for deres egne virksomheder.

Ressourcer af VA kan give din virksomhed adgang til tekniske fremskridt du normalt ikke ville have adgang til.

Med moderne kommunikation, kan projekter ske uden nogensinde at skulle møde klient ansigt til ansigt. Med den voksende brugervenlighed på internettet, finde en VA næsten overalt i verden er ganske enkelt at opnå. Så mere i de udviklede lande som USA, Canada, Australien, UK og mange andre europæiske lande VA industri er meget organiseret. Potentialet i udviklingslande som Indien kan også udnyttes til at levere kvalificeret VA tjenester.